torsdag 26 februari 2015

Önskesång

I tisdags var vi på utflykt bort till fåglarna vid kokpunkten. Vi hade med oss lite bröd som barnen fick kasta till fåglarna. Det är alltid kul att gå på promenad då barnen alltid hittar massa spännande saker på vägen att titta på. Vi hittade en båt som hette Frida och det tyckte barnen var jätte kul! Att nr båt också kunde heta Frida var ju lite konstigt :)

I går (onsdag) fick barnen turas om om att komma in i verkstaden och måla vikteckningar. Barnen fick sedan ett vitt papper att fritt måla vad de ville. Det svåra är att komma ihåg att byta pensel när man vill byta färg för att inte blanda färgerna (om man nu inte vill blanda). Imorgon och nästa vecka fortsätter vi med målandet då inte alla hann göra.

Idag har vi lekt ute på gården. Barnen lekte tjuv och polis, brandmän, istappen och flera barn lekte i båten där de spelade olika roller i en familj. Efter vilan har några av barnen pysslat med garnbollar medans andra lekt med lego räddningsfordon. Innan mellanmålet var det dags för sångstund och idag fick barnen önska sånger.



// Frida och Sara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar