tisdag 22 oktober 2013

Idag och igår...

Idag, tisdag,har vi varit ute i regnet och lekt med vatten. Med galonisar och stövlar gör det inget om man blir blöt. Men vantar och mössor, och även en del strumpor, åkte in i torkskåpet.

Vi gjorde också en hinderbana där vi sprang sicksack mellan konorna eller hoppade över dem som små grodor.


Då både påklädning och avklädning tog lite tid idag så hann vi bara med samling och fruktstund inne innan det var dags för mat.

Igår, måndag, var det istället soligt men kallt. Men vi klädde oss varmt och gick ut på gården. Där hittade vi is som vi samlade i hinkar, sen plockade vi fram penslar och målade med isen på väggen.

Inne var det lek med affären och frisörsalongen som gällde. Vi har också kommit på att man kan sätta fast de små youghurt flaskorna på kinden genom att klämma på dem. Lena undrade hur de kunde vara möjligt och någon föreslog att det var magneter i flaskorna. därför tog vi fram några magneter för att testa om det gick att sätta fast även dessa i kinderna. Det gjorde det inte. Däremot fastnade både gem och klädnypor på magneterna. Vi får forska vidare i mysteriet med flaskorna som fastnar.


Hörs snart igen!

/Lena, Malin och Rebecca


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar